Uzman Çavuştan Çifte İnfaz

Uzman Çavuştan Çifte İnfaz

Şırnak’tan kız kardeşinin düğünü için izne gelen uzman çavuş 15 gün önce evlendirdiği kız kardeşini ve kız kardeşinin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişiyi tabanca ile vurarak öldürdü.

Elde edinilen bilgiye göre; Şırnak’a bağlı Cizre ilçesinde uzman çavuş olarak görev yapan, kız kardeşinin düğünü için 15 gün önce Kozan’a gelen Süleyman Şahin(24),  kız kardeşi  Eda Şahin(18) ile kız kardeşinin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen fotoğrafçı Yusuf Yaşar’ı(22) konuşmak için otomobiline aldı.

Süleyman Şahin, henüz bilinmeyen sebeple çıkan tartışma sonrası , Saimbeyli caddesinde, araçtan inerek kaçmaya çalışan  Yusuf Yaşar’ı  ve  birkaç sokak ilerideki Leylak sokakta de takip ederek  yakaladığı kız kardeşi Eda Şahin’i tabanca ile vurdu.

Silah seslerini duyan vatandaşların polise ihbarda bulunması ve uzman çavuş Süleyman Şahin’in otomobili ile emniyete giderek cinayet işlediğini belirterek silahı ile teslim olması üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri  Yusuf Yaşar’ın yaşadığını, Eda Şahin’in ise olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Yusuf Yaşar, 112 ambulansı ile kaldırıldığı Kozan Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındığı sırada hayatını kaybetti.

Yusuf Yaşar ve Eda Şahin’in cesetleri, ön otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Burda yapılan ön otopsinin ardından cesetler Adana adli tıp gönderildi.

Öte yandan Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.