Anahtar Kelimeler: Üzülmez Gitti Akpınar Geldi

Üzülmez Gitti, Akpınar Geldi

Üzülmez Gitti, Akpınar Geldi

4 yıldan bu yana Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren 3. sınıf Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez Adana İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı İl Asayiş Şube Müdürlüğüne tayin edildi.

K.Ekspres-4 yıldan bu yana Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren 3. sınıf Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez Adana İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı İl Asayiş Şube Müdürlüğüne tayin edildi.

Görev yaptığı süre içerisinde ilçe de  birçok başarılı operasyon ve çalışmalara imza atan Üzülmez´den boşalan Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna ise komşu ilçemiz İmamoğlu İlçe Emniyet Müdür Vekilliği görevini sürdüren Başkomiser Güngör Akpınar atandı.

/resimler/2017-8/16/1157080766741.jpg

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile olan ilişkisini kesen Serkan Üzülmez İl Asayiş Şube Müdürlüğü görevine de başladığı öğrenildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne vekalaten atanan Akpınar´ın ise göreve başladığı öğrenildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Akpınar, Kahramanmaraş Türkoğlu nüfusuna kayıtlı olup evli 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

İlçemize 4 yıl süre ile hizmetveren 3. sınıf Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez´in ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Kozan İlçe Emniyet Müdür Vekilliğine atanan Başkomiser Güngör Akpınar´a ise yeni görevinde başarılar diliyoruz.