Vahşice Katledildi

Vahşice Katledildi

10 gün önce kaybolan kadın vahşice öldürülmüş olarak bulundu

İlçeye bağlı Karahamzalı Mahallesi kırsalında bulunan kadının cinayete kurban gittiği anlaşıldı.

10 gün önce Kadirli İlçesine bağlı Gaffarlı Mahallesindeki evinden kaybolan 50 yaşındaki kadın ilçemize bağlı Karahamzalı Mahallesi kırsalında ölü bulundu.

10 gündür kayıp

25 Ocak Pazar günü evde kimsenin olmadığı bir anda kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce kaçırıldığı iddia edilen 50 yaşındaki Hatice Atıcı isimli kadın ilçemize bağlı Karahamzalı Mahallesi kırsalında ölü bulundu.

Kırsalda koyun otlatan çobanlar, dere yatağında bir kadın cesedi bulduklarını bildirmesi üzerine olay yerine Jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma, çevrede yaptığı araştırmalar sonrasında uçurumdan aşağıya atıldığı ön görülen bir kadın cesedi buldular. Olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonucunda bulunan kadın cesedinin Hatice Atıcı’ ya ait olduğu tespit edildi.

40 metre derinliğindeki uçurumdan çıkarıldı

Cesedin bulunduğu uçurumdan zorlukla çıkartılan ceset otopsi için Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemeler sonrasında Hatice Atıcı’nın kafasında 2 bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan otopsinin ardından Atıcı’nın cenazesi detaylı otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 Aile kayıp bildiriminde bulunmuş

10 gün önce kaybolan Hatice Atıcı’ ın yakınlarının Kadirli Adliyesine giderek kayıp bildirisinde bulundukları öğrenilirken Kadirli’ de yaşayan Atıcı’ ın kızını olaydan 4 gün sonra gizli numaradan telefonla arayarak annesinin ellerinde olduğunu söyledikleri de öğrenildi.

Olay ile ilgili Kadirli savcılığı ile Kozan savcılığı ortak soruşturma başlatırken, yapılan otopsinin ardından Hatice Atıcı’ ın öldürüldüğü netlik kazandı.

Adana adli tıp morgunda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınan cenaze köy mezarlığında toprağa verildi.