Anahtar Kelimeler: Elban’ yangın bölgesinde inceleme

Vali Elban’dan yangın bölgesinde inceleme

Vali Elban’dan yangın bölgesinde inceleme

Adana Valisi Süleyman Elban, 23 Ağustos tarihinde Kozan'a bağlı Kuyubeli Mahallesi'nden başlayarak birçok köyü etkileyen yangın sonrasında bölgede incelemelerde bulundu.

Vali Süleyman Elban, meydana gelen yangın felaketinden etkilenen Karahamzalı Mahallesi’ni ziyaret ederek yangın sonrasında meydana gelen zararı yerinde inceledi.

Vali Elban; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş’in de hazır bulunduğu inceleme ziyaretlerinde ilk olarak yangında evini kaybeden Mehmet Karaca adlı vatandaşın evinde incelemelerde bulundu. Vatandaştan evin son durumu hakkında bilgiler alan Vali Elban, evi yanan vatandaşa geçmiş olsun dileklerini iletti. Burada gerçekleştirdiği incelemenin ardından Karahamzalı Mahallesi’nde bulunan ve yangında kullanılmaz hale gelmesinin ardından onarılarak yeniden vatandaşın hizmetine açılan Acaryayla Camii’ni ziyaret eden ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Elban “Meydana gelen yangın ve yangının oluşturduğu tahribattan dolayı çok üzgünüz. Bu kötü durum karşısında tek tesellimiz hiçbir vatandaşımızın hayatını kaybetmemiş olması. Devletimiz, vatandaşlarımızın daima yanındadır. Biliyoruz ki Devletimiz, şefkatli elleriyle vatandaşlarımızın yarasını saracak ve buralarda hayat bir an evvel normale döndürülecektir. Bizler de Valilik olarak bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

Gerçekleştirilen inceleme ziyaretleri yapılan değerlendirmelerin ardından sonlandı.