Anahtar Kelimeler: VANESSA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

VANESSA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

VANESSA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

İşletmeciliğini Tuğçe Ayhan'ın yaptığı, Vanessa Güzellik Merkezi muazzam bir açılış töreniyle kapılarını açtı.

Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanı Gürdal Topal gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen açılış, Kur'an-ı Kerim okunarak dualarla başladı.
Açılış öncesi yapılan duaların ardından Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, iş yerine hayırlı uğurlu olmasını temenni eden bir konuşma yaptı. Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, yeni güzellik merkezinin Kozan'a getirdiği güzellikle mutlu olduğunu ifade ederek Tuğçe Ayhan'a hayırlı olsun dileklerini iletti.
Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanı Gürdal Topal ise konuşmasında, güzellik merkezlerinin sadece bayanlara değil, erkekler için de bir ihtiyaç olduğunu vurguladı.
Protokol konuşmalarının ardından davetlilerle birlikte gerçekleştirilen kurdele kesimiyle resmi açılış gerçekleşti.
İşletme sahibi Tuğçe Ayhan, davetlilere güzellik merkezinde sunulan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Ayhan, eğitim aldıktan sonra ailesinin desteğiyle bu güzellik merkezini açma kararı aldığını belirterek, tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
13 Kasım Pazartesi günü saat 15.00'te gerçekleşen açılışla Çevre Yolu Üniversite Kavşağı'nde hizmete giren Vanessa Güzellik Merkezi'nde; lazer epilasyon, cilt bakımı, ipek kirpik, makyaj, kirpik lifting, saç tasarımı, heykeltıraş bölgesel incelme, yosun peeling gibi birçok hizmet sunuluyor.
Erciyes Medya ailesi olarak Vanessa Güzellik Merkezi'nin başarılı bir işletme olmasını temenni ediyor, Tuğçe Ayhan'a ve ekibine başarılar diliyoruz.