Vatanın Birlik ve Bütünlüğü İçin Bir Araya Geldiler

Vatanın Birlik ve Bütünlüğü İçin Bir Araya Geldiler

Kozan Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Kozan Kredi Yurt Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen anma programında 12 şehidi andı.

Programa, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Sümmani Göztaş ve birçok kurum müdürü katıldı.

Şehit aileleri ve gaziler, vatanın birlik ve bütünlüğü için devletin her anında yanlarında olduklarını vurguladılar. Şehitlik mertebesine erişmek için hazır olduklarını belirten Göztaş, duygusal anlar yaşadıklarını ifade etti. Programda Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Kozan Şube Başkanı olan Göztaş, "Keşke bizlere de şehitlik nasip olsaydı" diyerek duygularını paylaştı.

Şehit ailelerinden Ünlen Çabuk ve Serdar Can, oğullarının vatanları için canlarını feda ettiğini belirterek diğer gençlere destek olma çağrısı yaptılar. Aynı acıları yaşadıklarını söyleyen Çabuk, tüm asker ve polislere dua ettiğini ifade ederek, gençlerin yanında olduklarını vurguladı.

Programda duygu dolu anlar yaşanırken, vatan sevgisi ve birlik ruhu ön plana çıktı. Katılımcılar, şehitleri anma programının önemine ve vatan sevgisinin ne denli kıymetli olduğuna dikkat çektiler.