Anahtar Kelimeler: VEKİLLER NEDEN ORTADA ?

VEKİLLER NEDEN ORTADA YOK?

VEKİLLER NEDEN ORTADA YOK?

Geçtiğimiz genel seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. Seçim öncesinde halka vaatlerde bulunarak oy isteyen vekillerimiz, şu an nerede?

"Bize oy verin, Kozan'ı şöyle yükselteceğiz, Kozan'ı daha iyi yerlere getireceğiz" diyen vekiller, bugün neden ortada yok? Her beş yılda bir oy istemeye gelen bu vekiller, halkı bir kez daha mı aldattılar?

1920 yılında Kozan'ın kurtuluşunda büyük bir rol oynayan kahraman ecdadımızın kanları pahasına bize bıraktığı emanete sahip çıkmak adına geçtiğimiz günlerde Kozan'da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Ancak, bu etkinliklerde vekillerimiz yoktu. Kozan'ı il gibi şehir olarak gören, Kozan'ın kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen vekiller, Kozan'ın kurtuluşuna neden katılmadılar? Bu durum, Kozan halkını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Kozan, bölgemiz için son derece önemli bir yer. Ancak, vekillerin bu değeri görmezden gelmesi, bölge halkını hor görmesi ve yok sayması gerçekten çok yazık. AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti; sizlerin vekilleri nerede? Sayın ilçe başkanları, vekilleri Kozan'a davet etmiyor musunuz? "Kozan'ın problemleri var, çözülmesi gereken sorunları var" demiyor musunuz? Yoksa siz de mi Kozan'ı çok iyi durumda görüyor, Kozan'ın kabuğunu kırdığını, ekonomide devrim yaptığını, her haneden en az iki çalışanın olduğunu mu düşünüyorsunuz? 

Kozan halkı, bu vurdumduymazlığa ve ilgisizliğe artık tahammül edemiyor. Halkın sorunlarına kulak tıkayan, seçimden seçime ortaya çıkan vekillerden bıktı. Kozan'ın kalkınması, problemlerinin çözülmesi ve hak ettiği değeri görmesi için vekillerin artık sözde değil, özde yanımızda olmasını istiyoruz. Bu çağrımızın dikkate alınmasını ve vekillerimizin bir an önce harekete geçmesini bekliyoruz. Kozan halkı olarak, verilen sözlerin tutulmasını ve hak ettiğimiz ilginin gösterilmesini talep ediyoruz.