VELİ TATAŞ GELECEK PARTİSİ’NDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

VELİ TATAŞ GELECEK PARTİSİ’NDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Kozan'ın sevilen simalarından Veteriner Hekim Veli Tataş Gelecek Partisi’nden Adana Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Gelecek Partisi Kozan Siyasi İşler Başkanı olarak bugüne kadar görev yapan aktif, genç siyasetçi Veli Tataş önümüzde yapılacak olan genel seçimler için Adana'dan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Tataş, Gelecek Partisi İl Başkanlığı’na resmi müracaatını gerçekleştirerek başvurusunu tamamladı.

Kozan’ın ve bölgesinin gelişmesi ve geliştirilmesi noktasında genel başkanları Ahmet Davutoğlu'nun siyasi anlayış ve çizgisinden aldığı feyiz ve cesaret ile aday adayı olmaya karar verdiğini açıklayan Gelecek Partisi Adana Milletvekili Aday Adayı Veli Tataş; "Başta Kozan’ımız olmak üzere, bölgemizin gelişmeye ihtiyacı var. Gelecek Partisi’nin vizyonu ile bu bölgenin gelişmesine katkı sağlamak amacı ile mensubu bulunduğum partiden milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyorum. 2023 yılında yapılması planlanan genel seçimler için Adana'ımızı en iyi şekilde temsil etmeye hazırım. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, İL başkanımız ve ilçe başkanımızın yürüttüğü çalışmalara bu zamana kadar şahit oldum. Yeni Türkiye içerisinde aktif olarak siyasette çalışmak istiyorum. Önce Allah'ın daha sonra vatandaşlarımızın vereceği destek ile bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inancım var. Biz; reklam, şan ve şöhret için siyaset yapmıyoruz. Biz, vatanımızı, milletimizi ve devletimizi daha iyi yerlere getirmek için mücadele etmek için siyaset yapıyoruz. Şimdiden bütün hemşirelerimizin desteğini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Veli Tataş kimdir?

1985 yılında Kozan'da doğdu. İlk ve ortaokulu İdem Ortaokulu’nda, liseyi; 50. Yıl Anadolu Lisesi'nde, üniversiteyi Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde tamamladı. Vatani görevini ise, Antalya Topçular'da yaptı. Pınar Yüceli Tataş ile evli olan Veli Tataş iki çocuk babası. Siyasete ilk kez Gelecek Partisi’nde başlayan Veli Tataş'ın İdem köyünde küçükbaş hayvan çiftliği bulunuyor. Daha öncesinden kendisine belediye meclis üyeliği teklifi gelmiş. Ancak, kendisi Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun temiz siyaset anlayışı ve dik duruşundan dolayı Gelecek Partisi’nde siyaset yapmaya başladı.