Anahtar Kelimeler: TATAŞA MESLEKTAŞLARINDAN DESTEK

VELİ TATAŞA MESLEKTAŞLARINDAN TAM DESTEK

VELİ TATAŞA MESLEKTAŞLARINDAN TAM DESTEK

Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı, Gelecek Partisi Adana Milletvekili aday adayı olan Veteriner Hekim Veli Tataş'a tam destek verdi.

 Bölgede tek veteriner hekim aday adayı olan Tataş, toplam 650'nin üzerinde üyesi bulunan Adana Veteriner Hekimler Odası yönetimi ve Disiplin Kurulu üyeliğinde de görev yapmaktadır.

Bölgedeki hayvancılıkla geçimlerini sağlayan vatandaşların sorunlarını mecliste dile getirebilecek tek veteriner hekim aday adayı olan Tataş, Adana bölgesinde diğer partilerden herhangi bir veteriner hekimin aday adayı olmamasından dolayı tek özelliğe sahiptir. Bu sebeple, bölgenin ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sorunlarını dile getirme noktasında mecliste hayvancılıkla uğraşan bölge halkının sesi olması beklenmektedir.

Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Gelecek Partisi Adana Milletvekili aday adayı Veli Tataş'ın bölgedeki hayvancıların sesi olacağına inandıklarını belirterek Tataş'a Milletvekilliği yolunda başarılar diledi. Bu destek, Tataş'ın aday adaylığı yolunda meslektaşları tarafından verilen ilgi ve alakayla birleştiğinde bölgedeki hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar için önemli bir umut kaynağı haline gelmiştir.

Tataş, Adana bölgesindeki veteriner hekimlerin kendisine gösterdiği destek, ilgi ve alakadan dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. Bölgedeki hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirten Tataş, bölgedeki hayvan sağlığı ve hayvancılıkla ilgili tüm konuları gündemde tutarak, hayvan dostu bir Adana için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini ifade etti