Anahtar Kelimeler: Verdiği tuttu

Verdiği sözü tuttu

Verdiği sözü tuttu

Sınıf başkan adayı iken arkadaşlarına Kaymakamı sınıfa getireceğini vadetti. Başkan seçildi, o vaadini de yerine getirdi.

Halit Dağlı ilkokulu 2. sınıf öğrencisi Eylül Kurtaran okullar açıldıktan sonra sınıf başkanlığı için aday oldu. Kendisi ile beraber aday olan arkadaşları sınıf arkadaşlarına çeşitli vaatlerde bulundular. Küçük Eylül'de arkadaşlarına başkan seçildiği takdirde Kozan kaymakamını sınıfa getireceğini vadetti. Nitekim, seçimler yapıldı ikinci sınıf öğrencisi Eylül Kurtaran arkadaşlarının destekleri ile sınıf başkanı seçildi.

Sıra verdiği sözü yerine getirmeye geldi. Eylül Kurtaran Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş ile görüşme sağladı. Kendisinin sınıf başkanı adaylığı sırasında arkadaşlarına Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ı sınıfa getireceğinin sözünü verdiğini, bu sözünü yerine getirilmesinde de kendisinden destek istediğini belirtti. Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, Eylül'ün isteğini kırmayarak Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ile irtibata geçti. Kaymakam Şafak Gürçam’da sınıf başkanı Eylül Kurtaran’ın isteğini kırmadı ve Halit Dağlı ilkokulu’na giderek Eylül’ün sözünü yerine getirdi ve sınıf arkadaşları ile bir araya geldi.

Kaymakam Şafak Gürçam, gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu, küçük başkanın da böyle bir söz vermesinin ardından o sözün altında kendisinin de kalmayacağını ifade etti.

Sınıf başkanı Eylül Kurtaran arkadaşlarına verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, Kaymakam Şafak Gürçam’da sınıftaki öğrencilerle ve sınıf başkanı ile yakından ilgilendi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Halit Dağlı ilkokulu’na gerçekleştirdiği ziyaret esnasında, okulda yapımı tamamlanan robotik kodlama sınıfınında açılışını gerçekleştirdi. Okul düzeninden dolayı da okul müdürü başta olmak üzere bütün idareci ve öğretmenlere de ayrıca teşekkür etti.