Anahtar Kelimeler: Veysel tayini çıktı

Veysel Önen’in tayini çıktı

Veysel Önen’in tayini çıktı

Kozan Orman İşletme Müdürü Veysel Önen yapılan rotasyon ile Adana Orman Bölge Müdürlüğü’ne şube müdürü olarak atandı.

Kozan'da 7 yıldan bu yana Orman İşletme Müdürlüğü yapan Veysel Önen, yapılan rotasyon ile Adana Orman Bölge Müdürlüğü’ne şube müdürü olarak atandı. Görev yaptığı süre boyunca, kanunlar çerçevesinde görevini en iyi şekilde yapan Veysel Önen’in Adana'ya çıkan tayini nedeniyle sevenleri üzüntü yaşadı.

Veysel Önen döneminde yüz binlerce fidan toprakla buluşturuldu. Ormanların korunması ve geliştirilmesi noktasında büyük projelere imza atıldı Şeffaf yönetim anlayışı ve kanunlar çerçevesindeki disiplinli görevi nedeniyle herkes tarafından sevilen Veysel Önen’in önümüzdeki haftadan itibaren Adana'daki yeni görevine başlayacağı kaydedildi.

işletme çalışanları; “Sayın müdürümüz Veysel Bey göreve başladığı günden bu yana çok güzel idarecilik yaptı. Personeller ile uyumlu çalıştı. Hiçbir zaman kimsenin kalbini kırmadı. Her zaman doğruluk ve kanunun yanında oldu. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Aynı yönetim anlayışını Adana'daki şube müdürlüğü görevinde de yürüteceğine inanıyoruz” dediler.