Voleybol Kupa Beyi Kozan Fen Lisesi

Voleybol Kupa Beyi Kozan Fen Lisesi

Kozan Fen Lisesi üst üste 4.kez şampiyon olarak Voleybolda Kozan’ın en büyüğü olduğunu gösterdi.

15-26 Aralık tarihleri arasında yapılan Tufanbeyli’den 1 takımın, Feke’den 2 takımında katıldığı 4 grupta 14 takımın mücadele ettiği turnuvada Kozan Fen Lisesi ilk maçında Fatih Anadolu Lisesi’ni i 3-0 ve Feke İmam Hatip Lisesi aynı skorla 3-0 yenerek birinci grupta birinci olarak ikinci gruba yükseldi. İkinci Grupta ise eşleştiği Sis Sağlık Meslek Lisesi’ni 3-0, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ni 3-0 ve Feke İmam Hatip Lisesi’ni aynı skorla 3-0 yenerek ikinci grubu da 1. Bitirerek yarı finale çıktı. Yarı finalde Kazım Karabekir Anadolu Lisesi ile karşılaşan Kozan Fen Lisesi maçı 3-1 kazanarak finale çıktı. Finalde İkinci grupta karşılaştığı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ni de 3-1 yenerek üst üste 4.kez şampiyon oldu ve Kozan’ımızı Adana da 15 Ocakta başlayacak olan yarıfinal grubunda 4.kez temsil etme hakkını kazandı. Kozan Fen Lisesi daha önce 3 kez üst üste Adana il üçüncüsü olmuştu.

 

Kozan Fen Lisesi Akademik başarının yanında sporda da başarılı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Final maçına tüm okul gelerek tiribümleri tıklım tıklım dolduran Fen Lisesi öğrencileri Beden Eğitimi Öğretmenleri ŞEREF KAAN KABACIK’ a  maç başından kupa törenine kadar İMPARATOR  tezehuratları yaparak sevgi gösterisinde bulundular.

 

 

Kozan Fen Lisesi’nin Genç Kızlar B takımı da 17-25 Kasım tarihleri arasında Adana da yapılan il birinciliğinde İl üçüncüsü olarak Kozan’ımızı gururlandırmıştı. Kozan Fen Lisesi ailesini kutlar başarılarının devamını dileriz.