Anahtar Kelimeler: Voleybolda şampiyon belli

Voleybolda şampiyon belli oldu

Voleybolda şampiyon belli oldu

Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Genç Erkekler Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu.

Kozan'da eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren liselerin katılımı ile gerçekleşen voleybol turnuvası düzenlendi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen turnuvanın final maçı 50. Yıl Şehit İbrahim Yüce Anadolu Lisesi ile Yusuf Baysal Anadolu Lisesi arasında oynandı. Genç sporcuların kıyasıya mücadele ettiği final maçını 50. Yıl Şehit İbrahim Yüce Anadolu Lisesi kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. 3.’lük ve 4.’lük müsabakaları ise Kozan Anadolu Lisesi ile Osmangazi İmam Hatip Lisesi arasında gerçekleşti. Yapılan müsabaka sonunda, 3.'lüğü Osmangazi İmam Hatip Anadolu Lisesi, 4.'lüğü Kozan Anadolu Lisesi aldı.

Şampiyon olan 50. Yıl Şehit İbrahim Yüce Anadolu Lisesi takımı kupa sevincini arkadaşlarıyla birlikte yaşadılar. Ilk iki takım Adana'da yapılacak olan ilçeler arası voleybol turnuvasında Kozan’ı temsil edecekler.

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez; “Tüm okulların genç erkekler voleybol müsabakası oynanan maçlar sonucunda sona erdi. Şampiyon 50. Yıl Şehit İbrahim Yüce Anadolu Lisesi, 2. Yusuf Baysal Anadolu Lisesi, 3. Osmangazi İmam Hatip Lisesi, 4. Kozan alabilirsiniz Anadolu Lisesi olmuştur. Dereceye giren giremeyen tüm okulları, sporcu öğrencilerin beden eğitimi öğretmenlerini tebrik ederim” dedi.