Anahtar Kelimeler: Yağbasanlar İstifa Etti

Yağbasanlar İstifa Etti

Yağbasanlar İstifa Etti

MHP Adana il yönetim kurulu üyesi serbest musabeci mali müşavir Halil Yağbasanlar il yönetim kurulu üyeliğinden istifa etiğini sosyal medyadan duyurdu.

Uzun zamandan bu yana İl başkanı ve Büyükşehir kadrolları ile arasında çeşitli gerginliklerin olduğu iddia edilen Yağbasanlar. Ani bir karar ile il yönetim kurulu üyeliğinden istifa etiğini kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştı.

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Yağbasanlar; " İyi bir kadro anlayışı ile yola çıktık. Gelen teklif değerlendirdik. İl yönetim kurulu üyeliğine  seçildik. Lakin ilk günden buyana iyi bir kadro oluşturamadık. Bu nedenlede il yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettim. Ülkücülüğümden ve milliyetciliğimden bu güne denk taviz vermedim. Canım sağ olduğu sürecede vermeyeceğim." dedi.
öte yandan siyasi kulislerden elde etiğimiz bilgillere göre il sekreterinin istifayı kabul etmesi üzerine Yağbasanlar´ ın noter aracılığı ile istifa etiği öğrenirken, istifa ile ilgili İl başkanı Yusuf Baş´ın sesiz kalması çeşitli yorumlara neden oldu.