Anahtar Kelimeler: Yahya güven tazeledi

Yahya Ocak güven tazeledi

Yahya Ocak güven tazeledi

Kozan Sancaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin birleştirilmiş olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Yahya Ocak güven tazeleyerek yeniden kooperatif başkanı seçildi.

Kozan Sancaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin birleştirilmiş olağan genel kurulu Millet Bahçesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongreye; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İYİ Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, oda başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar, kooperatif üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kongreye çevre il ve ilçelerin kooperatif başkanları da katılım sağlarken, genel kurula getirilen 19 gündem maddesi üyelerin oyuna sunularak karara bağlandı.

8. kez kooperatif başkanlığına seçilen Yahya Ocak, genel kurula katılım gösteren başta Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Esnafın sorun ve şikayetlerini çözme noktasında kooperatif olarak çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Başkan Yahya Ocak genel kurulda tebrikleri kabul ederken, katılımcılarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, Yahya Ocak ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyoruz.