Anahtar Kelimeler: YAHYA GÜVEN TAZELEDİ

YAHYA OCAK GÜVEN TAZELEDİ

YAHYA OCAK GÜVEN TAZELEDİ

Kozan Sancaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yapılan genel kurulunda mevcut Başkan Yahya Ocak üyelerin desteğini alarak yeniden başkan seçildi.

Uzun süredir Kozan Sancaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığını yapan Yahya Ocak üyelerin desteğiyle yeniden başkan seçildi. Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen genel kurula çok sayıda kooperatif başkanı, üyeler ve davetliler katıldı.

Divan kuruluna; Muhammed Yalçın, brahim İkidağ ve Yalçın Çörekli seçildi.

Kozan Sancaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yahya Ocak’ın açılış selamlamasının ardından genel kurula geçildi. Genel kurul 1 dakikalık saygı duruşu akabinde okunan İstiklal Marşı ile başladı. Görüşülen 18 maddenin ardından yeni yönetim belli oldu.

Yönetime; Yahya Ocak, Ertan Şahin, Mahmut Köseli, Cemalettin Dağlıoğlu ve Yusuf Arı seçildi.

Kooparetif Çalışmalarına büyük destek veren Kozan Halk Bankası Müdürü Ahmet Veysel Alyamaç’a plaket takdim etti. Kozan Sancaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yahya Ocak ise Birlik başkanı Muhammed Yalçın'a plaket takdim ettirdi. Plaketi Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer verdi.

Yapılan temenni konuşmalarının ardından genel kurul sona erdi. Genel kurulda, kooperatifin kar yaptığı ve her geçen gün büyüdüğü ifade edildi.

Genel kurul toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.