Yapmak Değil, Korumak Mağrifettir

Yapmak Değil, Korumak Mağrifettir

Mesire alanı bakımsızlıktan harabeye döndü.

Mesire alanı bakımsızlıktan harabeye döndü.

SODES Düşler Alemi mesire alanının şu anki durumu görenlerin içini yakıyor.

Kozan Belediyesi Eski Başkanı Kazım Özgan döneminde SODES projeleri kapsamında Dağılcak mevkiine yapılan SODES Düşler Alemi mesire alanının durumu içler acısı. Vatandaşların özellikle hafta sonları piknik yapmak ve eğlenmek için kullandığı mesire alanındaki görüntü görenleri hayrete düşürüyor.

Mesire alanında bulunan mangallar yerinden sökülmüş, elektrik direkleri devrilmiş, çöpler toplanmamış, otlar bir adam boyu olmuş. Yani kısacası bakımsızlıktan adeta bir harabeyi andırıyor. Tuvalet kısmına da denecek hiçbir şey yok. Kapılar kırık temizlik ve bakımsızlıktan çok kötü bir görünüm sergiliyor. Burası alkol alanların ve fuhuş yapanların mekanı haline gelmiş.

Kozan Belediyesi Eski Başkanı Kazım Özgan döneminde yapılan SODES Düşler Alemi mesire alanının içler acısı durumunu gören vatandaşlar; ?önemli olan bir şeyleri yapmak değil, önemli olan yapılanı korumak ve kollamaktır. Bizler ailelerimizle birlikte buraya özellikle hafta sonları piknik yapmaya geliyoruz ama şimdi buraya gelmek istemiyoruz. Çünkü mangallar yerinden sökülmüş, elektrik direkleri yerler de geziyor, çöpler toplanmıyor, otlar bir adam boyu olmuş. Kozan Belediyesi´nden ricamız buraya bakılması ve buranın yeniden eski haline döndürülmesidir. Burası doğasıyla, havasıyla Kozan´ın cennet köşelerinden bir tanesidir. Burası bu şekilde yok edilmesin. Ayrıca bir milli servettir. Milletin malı bu şekilde heba edilemez, edilmesi de doğru değildir. Başta Kozan Belediye Başkanı´mız Musa Öztürk´ten ve tüm belediye çalışanlarından buraya el atmasını istiyoruz? dediler.

 

/resimler/2018-8/17/1412398625968.jpg/resimler/2018-8/17/1413221751886.jpg/resimler/2018-8/17/1414163784171.jpg