Yaralanan polis memuru Feke nüfusuna kayıtlı

Yaralanan polis memuru Feke nüfusuna kayıtlı

Adana´da sabah saatlerinde Çevik Kuvvet ekibini Taşıyan otobüsün geçişi sırasında önceden yerleştirilmiş patlayıcının patlaması üzerine 1´i polis 4 kişi yaralandı. Yaralı polis memurunun Feke nüfusuna kayıtlı Eray Yaman olduğu öğrenildi.

Bugün sabah saat 07.20 sularında yüreğir ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Kozan yolu üzerinde, Çevik Kuvvet ekibini taşıyan otobüsün geçişi sırasında önceden yerleştirilmiş patlayıcının patlaması sonucu 1´i polis 4 kişi hafif olarak yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Yaralı polisin ve sivil vatandaşların hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi. Olayın yaşanmasının hemen ardından çok sayıda polis ekibi olay yaşandığı yere sevk edildi. Kozan yolunun bir kısmı tamamen trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri patlayıcının ne tür bir patlayıcı olduğunu ve nasıl patladığını araştırıyor. Patlamada yaralanan Eray Yaman´ın Feke  nüfusuna kayıtlı olduğu ancak ailesinin Kozan´da Tavşantepe Mahallesi´nde ikamet ettiği öğrenildi.