Yardımseverlerin yardımını bekliyor

Yardımseverlerin yardımını bekliyor

57 yaşında olan Türkan Doğan isimli kadın kocası öldükten sonra kendi imkanlarıyla yaptırdığı derme çatma evinin kalan eksikliklerinin tamamlanması için yardımseverlerden yardım bekliyor.

Kozan'a bağlı Çokak Mahallesi'nde yaşayan 57 yaşındaki Türkan Doğan isimli kadın eşi öldükten sonra derme çatma olarak kendinin yaşayabileceği bir ev yaptırdı. Yaptırdığı evin büyük eksiklikleri bulunuyor. Özellikle, evin çatı bölümünde bulunan eksiklikler yağan yağmurlarda Türkan Doğan'a büyük zorluklar yaşatıyor.

Kozan Ekspres Gazetesi aracılığı ile hayırseverlere seslenen Türkan Doğan evinde bulunan eksikliklerin tamamlanması için yardımseverlerin yardımını beklediğini söyledi. Evinin çatı bölümünde bulunan boşlukların kapatılmasını isteyen Doğan özellikle yatak ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi. Doğan, tuvalet gideri konusunda da büyük sıkıntılar yaşadığını ifade ederek, mutfak tezgahı bulunmadığını belirterek; “Eşim öldükten sonra kendi köyümüze derme çatma olarak bu evi yaptırdım. Eksikliklerin tamamlanması için maddi gücüm kalmadı. Evimin eksiklerinin giderilmesini ve insancıl bir ortamda yaşamayı istiyorum. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyorum” dedi.

Banyo, tuvalet, mutfak tezgahı, yatak ve çatı problemi Türkan Doğan’ın ihtiyaçları arasında.