Anahtar Kelimeler: YASAK ÖLÜMLE SONUÇLANDI

YASAK AŞK ÖLÜMLE SONUÇLANDI

YASAK AŞK ÖLÜMLE SONUÇLANDI

Kozan´da eli silahlı bir genç önce kuzeninin eşini daha sonra da kendisini vurarak hayatına son verdi.

Kozan´da eli silahlı bir genç önce kuzeninin eşini daha sonra da kendisini vurarak hayatına son verdi.
 
Olay, saat 19.30 sıralarında Karacaoğlan Mahallesi Kartal Sokak´ta maydana geldi. İddiaya göre dayısının lahmacun salonunda çalışan 24 yaşındaki Hayri Çığa, aynı yerde çalışan dayısının oğlunun eşi 24 yasindaki Sema Yıldırım ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı.
Bir hafta önce işten ayrılan Çığa, akşam saatlerinde lahmacun salonu yakınına gelerek dışarı çağırdığı Sema Yıldırım´a av tüfeği ile iki el ateş etti. Çığa, daha sonra silahı başına dayayarak tetiğe bastı.
 
İKİSİ DE ÖLDÜ
 
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Yıldırım´ın öldüğü, Çığa´nın ise ağır yaranlandığı belirlendi. Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi´ne kaldırılan Çiğa da tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Yıldırım ve Çiğa´nın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu´nun morguna götürüldü. 
 
Babasını yıllar önce kaybeden ve bekar olan Hayri Çığa´nın annesi ve ağabeyi ile yaşadığı, Sema Yıldırım´ın ise 1.5 yaşında kız çocuğu annesi olduğu öğrenildi. Polis olay ile igili çalışma başlattı.