Yaşar Yıldız yürüyüşünü tamamladı

Yaşar Yıldız yürüyüşünü tamamladı

?Eren Erdem´e Özgürlük? sloganı ile Kozan´dan Adana´ya kadar farkındalık yaratmak amacıyla yürüyüş gerçekleştiren CHP´li Yaşar Yıldız Adana İnönü Parkı´nda tepki yürüyüşünü tamamladı.

 Geçtiğimiz hafta Kozan´dan başlayarak Adana Adliyesi´ne kadar yürüyüş yapacağını açıklayarak elindeki ?Eren Erdem´e Özgürlük? pankartıyla yürüyüş gerçekleştiren Yaşar Yıldız, yürüyüşünü tamamlayarak basın açıklaması gerçekleştirdi.

Halen cezaevinde tutuklu bulunan İstanbul eski milletvekili Eren Erdem´in özgürlüğüne kavuşturulması için yürüyüş gerçekleştirdiğini söyleyen Yaşar Yıldız, haksız ve hukuksuz bir şekilde cezaevinde bulunan Erdem´in serbest bırakılması gerektiğini basın mensuplarına açıkladı.

Adana İnönü Parkı´nda yaptığı basın açıklamasında Adana Milletvekili Orhan Sümer´de Yıldız´a destek veren isimler arasındaydı.

Yaşar Yıldız ?Adalet? istediği için bu yürüyüşü yaptığını söyledi. Türkiye´de yaşanan son siyasi gelişmelerden örnekler veren Yıldız, toplumun adaletten yoksun bırakılması halinde ortaya çıkan sonuçların hiç de hoş olmayacağına değindi. Yürüyüşüne destek veren herkese teşekkür etti.

Türkiye´de bir ilki gerçekleştirerek milletvekilinin serbest bırakılması için yaklaşık 75 kilometrelik yolu 5 günde tamamlayan Yaşar Yıldız ve beraberindeki heyet açıklamasını yaptıktan sonra il binasına geçerek partililerle buluştular.