Tarih: 21.11.2016 11:09

YAVUZ İNCEDAL KOZAN BASINIYLA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

/resimler/2016-11/21/1110279467473.jpg

Kozan Belediyespor´un yeni hocası Yavuz İncedal Kozan basını ile bir araya geldi.

Kulüp binasında yapılan basın toplantısına yerel basıne temsilcileri katıldı.

31 Ekim´de kulüp ile sözleşme imzalayan ve takımın başında 3 maça çıkan teknik direktör Yavuz İncedal önemli açıklamalarda bulundu. Takımın genel durumu ve 3.lig hakkında değerlendirme yapan İncedal, 19 Kasım´da Bayburt Grup Özel İdare ile deplasmanda yapacakları karşılaşmanın hazırlıkları hakkında da basına bilgi verdi. 

İncedal açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Kozan Belediyespor ile imzaladığımız sözleşmenin üzerinden çok kısa bir süre geçti. Bu hafta sonu takımımızla 4.maçımıza çıkacağız. Sezon ortasında yaşanan değişiklikler takımlar için zorlayıcı olabiliyor. 3.Lig´de futbol takımlarının yoğun bir maç programı var. Bu yoğunlukla birlikte hala takımı tanıma sürecimiz devam ediyor. Taraftarımızdan önümüzdeki süreçte bize ve takımıza güvenmelerini istiyoruz. Taraftarımızın desteğine layık olabilmek için futbolcular, teknik ekip ve kulüp yönetimi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Oynadığımız maçlarda iyi futbol ortaya koyduk ama maalesef girdiğimiz pozisyonlarda gole ulaşamadık. Kozan´daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz ve basınımızın da desteğinin artarak devam etmesini bekliyoruz.?

31 Ekim´de Kozan takımı ile sözleşme imzalayan İncedal, 3 karşılaşmada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı./resimler/2016-11/21/1111304312378.jpg

Kozan´ın U19 takımı sezonun ilk yarısını galibiyet ile kapattı

Kozan Belediyespor´un U19 takımı, mücadele ettiği Adana Amatör Ligi´nin ilk yarısını, evinde oynadığı Seyhangücü maçı ile kapattı. 7 takımın mücadele ettiği grupta Kozan takımı 1.devreyi grubun 2.sırasında tamamladı. Seyhangücü´nü 7-1´lik farklı bir skorla yenen U19 takımında yüzler gülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —