YAVUZ, İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI KOZAN TEMSİLCİLİĞİ’NE GETİRİLDİ

YAVUZ, İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI KOZAN TEMSİLCİLİĞİ’NE GETİRİLDİ

Kozan'ın sevilen simalarından İnşaat Mühendisi Abdurrahman Yavuz İnşaat Mühendisleri Odası Kozan Temsilcisi olarak atandı.

 Kozan'da uzun yıllardan bu yana inşaat mühendisliği alanında hizmet veren Yavuz Mühendislik sahibi Abdurrahman Yavuz alınan karar ile İnşaat Mühendisleri Odası Kozan Temsilciliği’ne atandı.

İnşaat Mühendisleri Odası Kozan Temsilcisi Abdurrahman Yavuz; "Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne bağlı birmeslek kuruluşu olan inşaat mühendisleri odamızın Kozan Temsilcisi olarak atandım. Odamızın amaçları doğrultusunda inşaat mühendislerinin gereksinimlerini karşılamak, çalışmalarını kolaylaştırmak, mesleki gelişmelerini sağlamak, birbirleriyle ve hakla olan ilişkilerini düzenlemek amacı ile bu göreve getirildim. Oda yönetim kurulumuz ile birlikte Kozan ilçe sınırları içerisinde bize verilen yükümlülükleri yerine getirmek üzere arkadaşlarımız Mehmet Erdoğan ve Cemil Erdoğan ile bu işi yürüteceğiz. İnşaat mühendisliği ile ilgili tüm konularda yerel makamlarla işbirliği yaparak gerek teknik yardımlarda bulunmak gerekse mühendislerimizin hak ve hukuklarını korumak için bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

İnşaat Mühendisleri Odası Kozan Temsilciliği'ne atanan Abdurrahman Yavuz ile birlikte temsilci yardımcılığına ise Mehmet Erdoğan ve Cemil Erdoğan getirildi.