Anahtar Kelimeler: Yemek açıldı

Yemek Evim açıldı

Yemek Evim açıldı

İşletmeciliğini Mesut İnceler ve Merve Sarı’nın yaptığı Yemek Evim düzenlenen muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.

 

Sabahları çorba ve kahvaltı servisi ile aradığınız her türlü ev yemeklerini bulabileceğiniz Yemek Evim Karacaoğlan Mahallesi Işıklı Yol civarında düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. İşletmeciliğini Mesut İnceler ve Merve Sarı'nın yapacağı Yemek Evim açılışına; Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez ile oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde Hoşkadem Cami İmam Hatip'i Abdurrahman Yılmaz tarafından Kur'an-ı Kerim okuyarak dua edildi. İşletmeciler açılışa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Düzenlenen açılış töreninde davetlilere ikramlarda bulunuldu. İşletmeci Mesut İnceler ve Merve Sarı; "İşletmemizde her türlü sulu yemek çeşitlerini bulabilirsiniz. Ayrıca, sabahları çorba ve kahvaltı menümüzde bulunuyor. Bütün Kozanlıları hijyenin ve kalitenin adresi Yemek Evim’e bekliyoruz" ifadelerini kullandılar.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, Mesut İnceler ve Merve Sarı’ ya yeni çıktıkları bu yolda başarılar ve bol kazançlar diliyoruz.