Anahtar Kelimeler: BELEDİYE BİNASI GELİYOR

YENİ BELEDİYE BİNASI VE PARK GELİYOR

YENİ BELEDİYE BİNASI VE PARK GELİYOR

Kozan Belediyesi tarafından Kozan Kaymakamlığı'ndan devralınan eski adliye binasında tadilat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

 Uzun yıllardır eski adliyenin otoparkı olarak kullanılan alan, vatandaşlara açık bir park olarak hizmet verecek şekilde düzenleniyor.

Geçtiğimiz aylarda Kozan Kaymakamlığı'ndan eski adliye binası, yeni belediye binası olması için devralınmıştı. Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, yıl sonuna kadar tadilat çalışmalarının tamamlanarak, eski adliye binasının Kozan Belediye binası olarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti. Başkan Atlı, tadilat çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Eski adliye binasının Irmak Caddesi tarafında kalan ve uzun yıllar boyunca adliye personeline otopark olarak hizmet veren alan ise belediye çalışanları tarafından vatandaşlara açık bir park haline getiriliyor. Bu süreçte, alandaki ağaçlara zarar verilmeden park için hızlı çalışmalar sürdürülüyor.

Parkın tamamlanmasıyla birlikte, eski adliye binasının duvarları yıkılarak, her açıdan görülebilen ve her yerden girilebilen bir alan haline gelecek. Vatandaşlar, burada belediyedeki işlerini hallederken veya dinlenme amacıyla parkı kullanabilecekler.

Kozan halkı, yeni belediye binası ve parkın açılmasıyla birlikte, modern ve kullanışlı bir hizmet alanına kavuşmuş olacak.