Anahtar Kelimeler: BAŞKANI TEMAYÜL YOKLAMASI

YENİ İLÇE BAŞKANI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI

YENİ İLÇE BAŞKANI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI

AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Yusuf Bilgili'nin yerine AK Parti yeni başkanını aramak için ilçe teşkilatında temayül yoklaması yapıldı.

Temayül yoklamasına 9 kişi başvurdu. Bu isimler Abdullah Metli, Enes Bekir Erkek, Ferhat Boyraz, Gökhan Söğüt, Kemal Yıldırım, Kürşat Koç, Mehmet Kurtaran, Mete Ulu ve Polat Kaya oldu.

 

Temayül yoklamasında ana kademe, gençlik kolları yönetimi, kadın kolları yönetimi ile mahalle başkanları oy kullandı. Kullanılan oylar, burada hiç açılmadan Ankara'ya gönderilecek. Genel merkez tarafından açılan oylar sayılacak.

 

Edinilen bilgilere göre en çok oy alan üç kişi önümüzdeki günlerde Ankara'ya çağırılacak. Bu isimler arasından genel merkez yapacağı mülakat sonrasında bir kişiye AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı'nı verecek.

 

O isim şimdiden merak konusu oldu. Kimin başkan olacağı merakla bekleniyor.

 

Temayül Yoklaması Nasıl Gerçekleşti?

 

AK Parti ilçe teşkilatında Salı günü saat 16.00 ile 18.00 arasında temayül yoklaması için sandık kuruldu. AK Parti'nin yönetim kurulu üyeleri, kadın Kolları yönetimi, gençlik kolları yönetimi ve mahalle başkanları yeni başkanı belirlemek için temayül yoklamasında oy kullandı.

 

Oy verme işlemi, sandık kurulu üyelerinin gözetiminde gerçekleştirildi. Üyeler, oylarını kapalı zarf içinde sandığa attı.

 

Oy verme işleminin ardından sandıklar kapatıldı ve Ankara'ya gönderilmek üzere yola çıktı.

 

En Çok Oy Alan Üç İsim Ankara'ya Çağırılacak

 

Temayül yoklaması sonuçları, genel merkez tarafından sayılacak. En çok oy alan üç kişi önümüzdeki günlerde Ankara'ya çağırılacak. Bu isimler arasından genel merkez yapacağı mülakat sonrasında bir kişiye AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı'nı verecek.

 

Kimin Başkan Olacağı Merak Konusu

 

Temayül yoklaması sonuçlarının ardından en çok oy alan üç isim merak konusu oldu. Bu isimler arasından kimin başkan olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.