Yeni İşletme Müdürü Veysel Önen Göreve Başladı

Yeni İşletme Müdürü Veysel Önen Göreve Başladı

Bundan bir süre önce Kozan Orman İşletme Müdürü olarak atanan Veysel Önen kanuni izin hakkını kullanmasının ardından ilçemizdeki görevine başladı.

Makamında ziyaret ettiğimiz Önen, gazetemize bir dizi açıklamalarda bulundu. Önen “ Bundan bir süre önce Elazığ Orman İşletme Müdürü iken Kozan İşletme Müdürlüğüne Müdür olarak tayinim çıktı. Atanmamın ardından geçen hafta itibari ile görevime başladım. Kozan ilçemiz Orman Bakanlığında önemli bir yere sahip olan bir ilçemiz. Böyle bir önemli ilçemizde görev yapmak bana onur veriyor. Türkiye de orman oranımız % 26 iken bu oran ilçemizde %52 dir. Bu şu demek oluyor. İlçemiz Türkiye ortalamasının üstünde yer alıyor. Böylesine değerli bir bölgede çalışmak demek, işlerimizin çok yoğun olacağının işaretidir. Bölgemiz sahası içerisinde yer alan özellikle orman köylerimizde yaşayan hemşerilerimizin ormandan kazançlarının çok yüksek olması için çeşitli projeleri hayata geçireceğiz. Halkımızla el ele kol kola görev yapmayı hedefliyorum” Dedi.

Aslen Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olan  Veysel Önen  sırası ile Gaziantep, Bursa, Bolu ve Elazığ illerinde idareci olarak çeşitli kollarda görev yaptı. Evli 2 çocuk babasıdır.