Anahtar Kelimeler: muhtarlar belli

Yeni muhtarlar belli oldu

Yeni muhtarlar belli oldu

Yüksekören ve Andıl Mahallelerinde yapılan muhtarlık seçim sonuçlarına göre Andıl Mahallesinde Yasin Köse, Yüksekören Mahallesinde Cüneyt Özkan muhtar seçildi.

Muhtarlıkları düşen Andıl ve Yüksekören köylerinde bugün vatandaş sandığa gitti. Andıl köyünde Yasin Köse ile Abuzer Akıllı muhtarlık için yarıştı. Sabah saat 08.00'da başlayan seçim akşam saat 17.00'a kadar devam etti. 168 seçmeni bulunan Andıl Köyündeki seçimlere göre Yasin Köse 82 oy alırken Abuzer Akıllı 64 oy aldı. 3 oy geçersiz sayıldı, 19 kişi sandığa gitmedi. Vefat eden Cumali Akıllı'nın yerine Yasin Köse muhtar seçilmiş oldu.
 Yüksekören Köyünde de iki isim yarıştı. Kürşat İnceler ile Cüneyt Özkan muhtarlık yarışında kazanan taraf Cüneyt Özkan oldu. Toplam 601 seçmeni bulunan Yüksekören Köyünde 298 oy Cüneyt Özkan alırken 250 oy ise Kürşat İnceler aldı. 13 oy ise geçersiz sayıldı.
 Jandarma ekipleri seçim ile ilgili olarak geniş güvenlik önlemleri alırken her iki muhtarlık seçim alanında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı kaydedildi.
 Kozan Ekspres Gazetesi olarak yeni seçilen her iki muhtara da görevlerinde başarılar diliyoruz.