Anahtar Kelimeler: Yeniden Kozanspor’

Yeniden Kozanspor’da

Yeniden Kozanspor’da

Mustafa Diliçıkık’tan boşalan Kozanspor teknik direktörlüğüne Ramazan Silin getirildi.

Önceki yıllarda Kozanspor’da görev yapan Ramazan Silin 2. kez Kozanspor teknik direktörü olarak takımın başına getirildi. 2019-2020 sezonun ilk yarısının kötü gitmesinden dolayı fatura teknik direktör Mustafa Diliçıkık’a kesilmişti. Taraftarların baskısı ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa Diliçıkık ile yolları ayırdı.

Mayıs ayı sonunda yapılan olağan kongre sonrasında takıma Mustafa Diliçıkık teknik direktör olarak getirildi. 17 haftayı 17 puanla tanımladıktan sonra takımdan gönderildi.

Kozanspor Facebook sayfasından yapılan açıklamada, Ramazan Silin Kozanspor yönetimi ile 2. kez anlaştı ve imzaların atılarak resmen göreve başladığı bildirildi. Ramazan Silin, önceki yıllarda 15 puanla ligden düştü gözüyle bakılan Kozanspor takımını, ikinci yarı düşmekten haftalar önce kurtaran Hoca olarak biliniyordu.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan teknik direktör Silin; “Kozan bizim yuvamız. Başkanımız aradığında hiç düşünmeden memleketinin takımına geldim. Seyir zevki olan mücadele eden kazanmaya alışkın bir takım olacak sahada” dedi. Ramazan silin göreve gelir gelmez taraftarlara da çağrıda bulundu. Silin; “Takımımızı asla yalnız bırakmayın” dedi. Mustafa Diliçıkık’a da teşekkürlerini ileten Ramazan Silin, Kozanspor yönetimi ile karşılıklı imzalar atarak resmen göreve başladı. İmza törenine Kozanspor yönetiminin hemen hemen tamamı da katıldı.

2019-2020 sezonunun ikinci yarısında büyük hedefler için mücadele edecek olan Kozanspor’un başına gelen Ramazan Silin’in takımı iyi yerlere getireceği ifade ediliyor.