Yeniden Refah Partisi Kozan Teşkilatı Eylül Ayı Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Yeniden Refah Partisi Kozan Teşkilatı Eylül Ayı Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Yeniden Refah Partisi Kozan Teşkilatı Eylül Ayı Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Kozan'da Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı, Eylül Ayı Divan Toplantısını gerçekleştirdi.

 Toplantıya, Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, Kozan İlçe Başkanı Harun Abdullah Baysal, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ve yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, Yeniden Refah Partisi olarak doğruya doğru, yanlışa yanlış dediklerini vurgulayarak, "Sayın Genel Başkanımız bu hususta çok hassastır. Milletimize ve ülkemize yararlı olacak 30 maddelik bir protokol ile Cumhur İttifakı ortaklığına katıldık. Ama bugün görüyoruz ki maalesef protokole uyulmuyor ve biz de iktidara gerekli uyarılarımızı çekinmeden dile getiriyoruz. Biz bu ülke için doğru olan ne ise söylemeye ve arkasında durmaya devam edeceğiz. Biz önce Allah'ın rızasını gözeterek davamıza güç katmaya, ülkemizin daha da güçlü hale gelecek projeleri sunmaya devam edeceğiz. Bu dönemde yapılmazsa bizim iktidarımızda gerçekleştirip ülkemizi ve milletimizi refaha kavuşturacağız" dedi.

Kozan İlçe Başkanı Harun Abdullah Baysal ise Kozan teşkilatının güçlendiğini ve daha da güçleneceğini belirterek, "Genel Başkanımız sayın Dr. Fatih Erbakan tüm illerde ve ilçelerde kendi adaylarımız ile seçime gireceğiz söyleminde bulundu. Biz de bu hedefle Kozanda seçimi alacak güce ulaşıp Kozan'ı Yeniden Refah Partisi belediyeciliğine kavuşturacağız" diye konuştu.

Toplantıda, ilçe teşkilatının çalışmaları değerlendirildi ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalara ilişkin kararlar alındı.