?Yerel Seçimlerin Yarışmacı Partisi Biz Olacağız?

?Yerel Seçimlerin Yarışmacı Partisi Biz Olacağız?

İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı. ?Herkes oyununu oynasın son noktayı biz koyarız?

İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı. ?Herkes oyununu oynasın son noktayı biz koyarız?

İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı yaklaşan yerel seçimler ile ilgili olarak Kozan Ekspres´e konuştu. Gerçekleşen genel seçimlerde 6 ay önce kurulmuş bir parti ilçede 2. sıraya geldiğini hatırlatan Sırkıntı ?yerel seçimlerin yarışmacı partisi biz olacağız? dedi.

Yaklaşan yerel seçimler ile alakalı olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı? 31 Mart´ta yapılacak yerel seçimlerde partisinin adayının Kozan belediye başkanlığı koltuğuna oturacağının sinyallerini verdi.

Sırkıntı ? bilindiği üzere 6 aylık yeni doğmuş bir parti genel seçimlere girdi. Partime ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiye yönelik binlerce karalama kampanyalarına rağmen ülkemizdeki ulusal basın partimize ve genel başkanımıza ambargo uygulamasına rağmen şükürler olsun partimiz büyük bir başarı yakalamıştır.

İlçemize geldiğimizde başarımız adeta taçlandırılmıştır. İlçemizde aldığımız oy sonuçlarına göre partimiz 2. parti olma başarısını yakalamıştır. Öncelikli olarak bu sonuçların gerçek mimarları olan seçmenlerimize çok teşekkür ediyorum.

Elbette önümüzde yaklaşan yerel seçimler var. Partiler ve adayları şekillenmeye başlıyor. Bizlerin çok acelesi yok. Diğerlerin bir boyunu posunu görelim. Partimizin tüm organları yerel seçimlere hazır ve nazır bir şekilde bekliyoruz.

Bizim adayımız kesinlikle yarışması bir aday olacak. Toplumda sevilen, altyapısı olan, partilimizin olurunu alabilecek bir aday ile bu yarıştaki yerimizi alacağız. Aday adayı başvurusunda bulunan arkadaşlarımız elbette var. Teşkilat olarak tüm aday adayı arkadaşlarımıza eşit mesafedeyiz. Tüm kamuoyu bizleri izlemeye devam etsinler. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Muhalefet partilerimiz daha sıkı takip etsinler bizleri çünkü filmin finalini biz yazarız? dedi.