Anahtar Kelimeler: YEREL BASINA YAYGIN BASINA FAZLA

YEREL BASINA ÇOK AZ, YAYGIN BASINA ÇOK FAZLA

YEREL BASINA ÇOK AZ, YAYGIN BASINA ÇOK FAZLA

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan ayı meclis oturumda denetim komisyonu raporu açıklandı.

Denetim komisyonu başkanlığını yapan Kozan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Abdullah Avcı, yerel basına belediyenin çok az miktarda fatura karşılığında hizmet bedeli ödediğini ancak Halk TV, Koza TV ve Sözcü Gazetesi gibi bazı yaygın basın kuruluşlarına astronomik rakamların fatura karşılığı ödendiğini belirtip bunun doğru olmadığını belirtti.

 

ORTAYA ÇIKAN YANLIŞLAR

 

Abdullah Avcı aynı zamanda spor kulüplerine yapılan yardımlar konusunda da ayrımcılık yapıldığı noktada bilgileri meclis üyeleri ve kamuoyu ile paylaşarak belediyenin duvar ve reklam harcamaları için 30 milyon lira para harcadığını, bu rakamın ise belediye açısından büyük rakamlar olduğunu söyledi.

Avcı, otobüs bakım ihalesi ile ecri misil hesaplamalarını da gündeme getirerek ‘Denetimlerimizde ortaya çıkan bu eksikliklerin ve yanlışların kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz’ dedi.

Bu arada milletvekili aday adayı olmak için istifa eden M.Fidan Vursavuş, Firdevs Cingözler, Recai Mercimek, Mehmet Dayanıklı, Sertaç Durak ve Bahadır Ceyhanlı’nın yerine ilçelerden yeni meclis üyeleri meclise dün ilk kez katıldılar. Katip üyelik için yapılan seçimlerde Rafet Alan 66 kullanılan oyun 50’sini alarak yeni katip üye oldu.