YEREL KAYNAKLARIN KULLANILMASI İSRAFI ÖNLER

YEREL KAYNAKLARIN KULLANILMASI İSRAFI ÖNLER

Yeniden Refah Partisi Kozan İlçe Başkanı Harun Abdullah Baysal, son zamanlarda yapılan akaryakıt zamlarına yönelik olarak bir açıklama yaptı.

Vatandaşın yerel kaynakların kullanılmaması ve israfın önlenmeden ani yükler altına girmemesi gerektiğini vurguladı.

Baysal, açıklamasında şunları ifade etti: "Ülkemizin kaynaklarına ihtiyaç duyduğumuzun farkındayız, ancak yerel kaynakların kullanılmasını ve israfın önlenmesini sağlamadan vatandaşa aniden bu kadar yük bindirilmesi doğru değildir. Milletimiz, ülkesi için son kuruşuna kadar fedakarlık yapmaya hazırdır, ancak bu bütçenin yerel seçimler için dağıtılmasına izin verilmemelidir."

Baysal, akaryakıt zamlarının vatandaşın günlük hayatını olumsuz etkilediğini ve ekonomik zorluklara sebep olduğunu belirtti. Vatandaşların zaten zorlu bir süreçten geçtiğini ve bu tür zamların hayat standartlarını daha da zorlaştırdığını dile getirdi.

Aynı zamanda Baysal, yerel kaynakların etkin bir şekilde kullanılması ve israfın önlenmesi gerektiğine dikkat çekti. Yerel ekonomiyi destekleyen projelerin ve politikaların hayata geçirilmesiyle vatandaşların daha fazla yük altına girmeden refah düzeyinin artırılabileceğini vurguladı. Bu sayede vatandaşların cebinden çıkan son kuruşun bile daha verimli bir şekilde kullanılabileceğini ifade etti.

Son olarak Baysal, Refah Partisi olarak vatandaşların çıkarlarını her zaman ön planda tutacaklarını ve ekonomik açıdan adil politikaları hayata geçirmek için çalışacaklarını belirtti. Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek, yerel kaynakları verimli bir şekilde kullanmak ve israfı önlemek için çaba sarf edeceklerini sözlerine ekledi.