Yeşiloğlu ve Topaloğlu´ndan Gazetemize Ziyaret

Yeşiloğlu ve Topaloğlu´ndan Gazetemize Ziyaret

Kozan Belediye Başkan yardımcılarından Cengiz Yeşiloğlu ve beraberinde Kozan Belediyesi Yol Şantiye Şefi Evren Topaloğlu gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

K.Ekspres- Kozan Belediye Başkan yardımcılarından Cengiz Yeşiloğlu ve beraberinde Kozan Belediyesi Yol Şantiye Şefi Evren Topaloğlu gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Yeşiloğlu ve Topaloğlu gazetemiz İmtiyaz Sahibi, Araştırmacı Gazeteci Yazar Hüseyin Erciyes ile bir süre sohbet ederek, gündemi değerlendirdiler.

Yeşiloğlu sohbet sonrasında yaptığı kısa açıklamada ? Hüseyin kardeşim bizim mesai arkadaşımız olmasının dışında yıllarını basın camiasına vermiş değerli bir kişilik ve kalemdir. İlçemizde çalıştığım süre boyunca bunu iyi analiz ve tespit ettiğime inanıyorum. Hüseyin Bey kalemi sağlamdır. Ve eğriye gitmez buna inancım tamdır.? Dedi.

Erciyes ise ? Tanıdığım günden bu yana dostluğundan ve samimiyetinden hiçbir şey kaybetmeyen değer verdiğim bir kişidir. Cengiz Başkanımıza ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederken, ilçemizin sorun ve problemlerini bir an önce tamamlanmasını temenni ediyorum. Ayrıca bu nazik ziyaretlerinden dolayı Yeşiloğlu´na ve Topaloğlu´na çok teşekkür ediyorum. ? dedi.

Üçlü uzun bir süre ilçe gündemi üzerine sohbet gerçekleştirdiler.