Anahtar Kelimeler: Yıkıma devam ediliyor

Yıkıma devam ediliyor

Yıkıma devam ediliyor

Kozan Belediyesi yeni belediye binası yapmak için eski hal olarak bilinen yerde bina yıkımlarına devam ediyor.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın öncülüğünde, yeni bir belediye binası yapılması için harekete geçilmişti. Yeni belediye binası için ise eski hal olarak bilinen yer seçildi. Buradaki esnaflarla zaman zaman sıkıntılar yaşansa da, bu sıkıntılar daha sonrasında aşıldı.

Kozan Belediyesi geçtiğimiz haftalarda kendisine ait olan bir binayı yıkmıştı. Bugün sabah saatlerinde de Fen İşleri Müdürlüğü'nün ve Satın Alma Müdürlüğü’nün bulunduğu binada yıkım çalışmaları başladı. Buradaki binada yıkıldıktan sonra eski hal içerisinde boşaltılan dükkanların yıkımına geçileceği öğrenirdi.

Kozan Belediyesi ile Cumhur İttifakı arasında da yaşanan olaylardan dolayı gerginlik yaşanmıştı. Hem AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili hem de MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı açıklamalarda bulunmuş, belediye binası için eski halin olduğu yerin uygun olmadığı belirtilmişti.

Yeni belediye binası olarak da yaklaşık bir buçuk yıl sonra yeni binasına taşınacak olan adliye binasına Kozan Belediyesi’nin geçebileceği öngörülmüş, bununla ilgili de Cumhur İttifakı olarak gerekli çalışmaları yapacaklarını açıklamışlardı.