Anahtar Kelimeler: Yıldırım Gazetemize ziyaret

Yıldırım´dan Gazetemize ziyaret

Yıldırım´dan Gazetemize ziyaret

İnşaat mühendisi aynı zamanda Müteahhit Adem Yıldırım gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

K.Ekspres- Adana´ ın tanınmış müteahhitlerin´ den hemşerimiz inşaat mühendisi Adem Yıldırım gazetemiz imtiyaz sahibi araştırmacı gazeteci yazar Hüseyin Erciyes´i gazete idari merkezimizde ziyaret etti.

İlçemizde doğup büyüyen saygın kişiliğinin yanı sıra yaptığı projeler ile Adana´daki isminden sıkça söz ettiren, Yıldırım ? kozan Ekspres gazetesi ve değerli sahibi Hüseyin Erciyes bölgemizde gelişen olayları ve hadiseleri tarafsız göz ile bizlere ulaştırıyorlar. Kendilerini çok başarılı buluyorum.

 Doğup büyüdüğüm topraklardan hiçbir zaman uzak kalamadım. Kalamayacağımda. Boş zamanı bulduğum an soluğu Kozan´da alıyorum. Ziyaretler gerçekleştiriyorum. Eski dostlarımız ile sohbetler Gerçekleştiriyorum.   Bu vesile ile değerli kardeşim Hüseyin ve gazetesini ziyaret ettim. Gösterdikleri ilgiden dolayı kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.? Dedi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes ise ?Adem Yıldırım Bey yıllardan buyana sevdiğimiz ve der verdiğimiz ilçemizin yetiştirdiği değerli şahsiyetlerden bir tanesidir.

Yaptığı projeler ile Adana merkez başta olmak üzere bölgede marka olmuş bir değerimizdir.

Bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu etiller? dedi.

2 li bir süre sohbet etmelerinin ardından ziyaret normal olarak sona erdi.