Anahtar Kelimeler: YILIN MECLİSİ TOPLANDI

YILIN İLK MECLİSİ TOPLANDI

YILIN İLK MECLİSİ TOPLANDI

2022 yılının ilk meclis toplantısı Kozan Belediye Meclis Toplantı Salonunda meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kozan Belediyesi 2022 yılı ilk Meclis Toplantısı Kozan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Belediye Başkan Vekili Soner Uzun başkanlığında gerçekleştirildi.

Ocak Ayı Meclis Toplantısı'na toplam 22 gündem maddesi getirilirken, bir de gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Ocak Ayı Meclis Toplantısında Mahmutlu Mahallesi Dereboyu Sokak’ın adı askerlik görevini yapmaya giderken trafik kazası sonucu şehit olan şehit Furkan Baykal'ın adı verilmesine karar verildi.

Gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Bazı maddelerde ilgili komisyonlara görüşülmek üzere gönderildi.

İyi Parti Meclis Üyesi Sabri Erdem Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeni ile konuşma gerçekleştirdi. Sabri Erdem, ayrıca bayrak şiirinin yazarı Arif Nihat Asya'yı rahmet ve minnetle andığını ifade ederek, mecliste bayrak şiirini okudu.

Mecliste, 2022 yılı içerisinde görev yapacak olan denetim komisyonu üye seçimi de gerçekleştirildi. Buna göre; Gamze Ataş, Gölhan Coşkun, Yurdagül Poyraz, Soner Uzun ve Atalay Özer denetim komisyonuna seçilen üyeler oldu.

2022 yılının ikinci meclis toplantısı 1 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.