Anahtar Kelimeler: Yılın meclis toplantısı

Yılın son meclis toplantısı

Yılın son meclis toplantısı

Kozan Belediye Meclisi 2020 yılının son meclis toplantısını Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlığında gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle grup sözcüleri söz almadı.

 

Kozan Belediyesi’nin 2020 yılının son meclis toplantısına Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlık yaptı. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan meclis açılışında, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarken, Kozan, Feke, Saimbeyli ve Osmaniye'nin kurtuluşundaki önemli kahramanlarımızdan biri olan Saim Bey’i de ölümünün 100. yıl dönümünde rahmetle ve minnetle andığını ifade etti. Başkan Özgan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle tüm engellilerin Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Pandeli nedeni ile alınan tedbirlere de vatandaşların harfiyen uyması gerektiğini hatırlattı.

Kozan Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na toplam 12 gündem maddesi getirildi. Meclis üyesi Sabri Erdem, gündem dışı verdiği önergede, yapılacak yeni bir parka veya mevcutta bulunan bir parkın isminin “Engelliler Parkı” olarak yapılmasını talep etti. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’da Millet Bahçesi’ne yapılan yeni parkın hemen yanına yeni bir proje yaptıklarını, oranın isminin engelliler parkı olabileceğini ifade etti.

Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda grup sözcüleri pandemi nedeni ile söz almazken, görüşülen gündem maddelerinin ardından toplantı sona erdi.