Anahtar Kelimeler: YILLARDIR BEKLENİYORDU SONUNDA

YILLARDIR BEKLENİYORDU, SONUNDA OLDU

YILLARDIR BEKLENİYORDU, SONUNDA OLDU

Başkent Kozanlılar Derneği, Ankara Beştepe’de düzenlediği iftar programına yoğun bir katılım oldu.

 Bölgenin yetiştirdiği önemli isimlerin de yer aldığı programda, 250 kişi bir araya geldi. Bölgemizin milletvekilleri Tamer Dağlı, Abdullah Doğru, Türkiye Yol-iş Sendikası Başkanı Ramazan Agar gibi isimlerin yanı sıra, önemli bürokratlar, öğrenciler ve gurbette yaşayan Kozan sevdalıları da iftar programına katıldı.

Başkent Kozanlılar Derneği Kurucu Üyesi ve Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, programda yaptığı konuşmada Kozan’ın güzelliklerine değindi. Kozan’ın her şeyin en güzelini hak ettiğini söyleyen Kandemir, yıllardır hasretle beklenen gurbetteki buluşmayı gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Kandemir, dernek olarak Kozan için çalışmalarının devam ettiğini ve daha güzel projelere hep birlikte imza atacaklarını söyledi.

Başkent Kozanlılar Derneği Denetleme Kurulu Başkanı ve Kozan OSB Müdürü Fatih Aydın da program hakkında konuştu. Yoğun bir katılımın olduğunu ve bu platformu daha da iyi yerlere taşıyacaklarını belirten Aydın, ilk buluşmayı gerçekleştirmenin sevinci içinde olduklarını ifade etti.

Başkent Kozanlılar Derneği Başkanı Ahmet Topaloğlu da konuşmasında Kozan’ın önemine vurgu yaptı. Kozan’ın ata yurdu, ana kucağı, baba ocağı olduğunu söyleyen Topaloğlu, Türk kültürünün zenginliklerini yansıtan bir ilçe olduğunu belirtti. Kozan’ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine dikkat çeken Topaloğlu, programın başarılı geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Programda bir araya gelen Kozanlılar, hem hasret giderdi hem de birlik ve beraberliklerini pekiştirdi. Kozan’ın güzelliklerini paylaşmanın mutluluğunu yaşayan katılımcılar, Kozan sevdalısı olduklarını bir kez daha gösterdiler. Programın başarılı geçmesinin ardından, Başkent Kozanlılar Derneği’nin diğer etkinlikleri de büyük bir ilgiyle takip edileceği kesin.

 

 

Emrah Ataş