Yüce son dönemeçte

Yüce son dönemeçte

İlçemiz Kozan’ da tanınan ve sevilen simalardan biri olan Mali Müşavir Hatice Yüce MHP Adana Milletvekili Aday Adayı olduğu günden bu yana sürekli ara vermeden çalışıyor.

. Aday adaylığı yoluna çıktığı ilk günkü azmi ve gayretinden asla taviz vermeyen Hatice Yüce artık son dönemeçe geldi. Bütün aday adayları gibi Yüce artık bu yarış için son viraja girdiğini beyan etti.

MHP Adana Milletvekili Aday adayı Hatice Yüce; “ Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bir bu yola halkımızın milletimizin sorunlarını çözmek için baş koyduk. Büyüklerimiz takdir ederse adaylık yolunda da tüm hızımla çalışmaya devam edeceğim. Ancak şu bilinmeli ki aksi bir durumda yani aday gösterilmemem halinde bu davadan asla vaz geçmeyeceğim. Biz bu davanın nesilleriyiz. Bu hareketin çocuklarıyız. Çokluğumuz siyasi kulis dedikodularının arasında geçti. Ülkenin zor günler geçirdiğini her kes biliyor. Bu ülke için gelecek nesiller için hep birlikte MHP’ yi iktidara taşımalıyız. Ben veya başka bir arkadaşım, kim olursa olsun. Burada menfaat gözetmeksizin ülke ve bölgenin sorunları için savaşacağız. Bu sorunları çözmek için mücadele edeceğiz. Burada benim aday olmam halinde benim en ufak bir menfaatim olmayacak. Ben halkımı milletimi temsilen parlamentoda yer alacağım Allah’ ın izni ile. Önce Allah sonra millet aşkıyla bu davada, MHP ile iktidarda aşılmadık, çözülmedik sorun kalamayacak. Seçilmem halinde kendi çıkarlarım peşinde değil, bölge halkının Ankara’ da ki sesi olacağım. Daha önceden de dediğim gibi ne söz verdiysem yerine getirdim. Ancak yerine getirmediğim sözü de asla kimseye vermedim, vermemde. Ülkemizde ve özellikle bölgemizde yaşanan bayanlara karşı yönelik şiddet ve haksızlıklara mücadele edeceğim. Daha unutmadık, Özgecan’ ımızın acısı hala yüreğimizde. Bölgemizin sorunları ile mücadele yolunda bile bile biz lades diyerek isteyerek gidiyoruz. Bu sorunları çözmeden koltuk derdine asla düşmeyiz. Öncelikli olarak yurdumuz, vatanımız, memleketimiz ve halkımızdır. İçinde yaşadığımız, doğup büyüdüğümüz ilçe olan Kozan’ ımıza bir bakın. Gelmiş geçmiş zamanlarda ne yapıldı. Tabiri caizse sadece makyaj yapıldı. Neden bir alt yapı sorunu çözülmedi? Nedeni çok basit. Çünkü toprağın altına yapılan hizmeti kim görecek. Ancak bir makyajı herkes görüyor. İşte yanlış olan burada sen önce alt yapının sorununu çöz ki yaptığın makyajı tekrardan silip atma. İşte bunun gibi bir sürü sorun var. Allah’ ın izni ile biz bunların hepsinin üstesinden geleceğiz. İşte bu sebepten dolayı da diyorum ki tek çare tek çözüm oda MHP’ nin iktidarı ile olacak” dedi.