Anahtar Kelimeler: Yüksel ailelerinin mutlu

Yüksel ve Uluğ ailelerinin mutlu günü

Yüksel ve Uluğ ailelerinin mutlu günü

Kozan ve Kadirli'nin önde gelen isimlerinden Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi İş Adamı Alican Yüksel'in mimar kızı Asiye Yüksel ile Akgül Hamit Uluğ düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile hayatını birleştirdi.

Kadirli ve Kozan'da açtıkları yerel işletmeler ile isimlerinden sıkça söz ettiren Yüksel ailesinden Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi İş Adamı Alican Yüksel'in mimar kızı Asiye Yüksel ile Toprakkale Ziraat Odası Başkanı Bülent Uluğ’un oğlu Akgül Hamit Uluğ Osmaniye'de düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler. 22 Haziran akşamı Osmaniye Gala Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Valilerin, milletvekillerinin, kaymakamların belediye başkanlarının, bürokratların, iş adamlarının, siyasetin önde gelen isimlerinin ve çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde Alican Yüksel ve eşi Birsen Yüksel gelen misafirlerle yakından ilgilendiler.

Çiftin nikah merasiminde çok sayıda davetli şahitlik yaptı. Asiye ve Akgül Hamit bir ömür boyu aynı yastığa baş koymak için “evet” dediler. Geceye katılanlar çiftin mutluluklarına ortak olarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.

Mutlulukları gözlerinden okunan Asiye ve Akgül Hamit çiftine Kozan Ekspres Gazetesi olarak, bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.