Anahtar Kelimeler: Yürekleri dağlayan

Yürekleri dağlayan acı

Yürekleri dağlayan acı

Trafik kazası sonucu aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, yaşanan acı yürekleri dağladı.

Trafik kazası sonucu aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, yaşanan acı yürekleri dağladı.

Kaza, Çarşamba günü akşam saat 20.30 sularında Konya-Adana karayolunun 75. kilometresinde Karapınar ilçesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Aydın´da uzman çavuş olarak görev yapan 39 yaşındaki Mustafa Kılçık yönetimindeki 38 YV 979 plakalı otomobil yolun buzlanması ve don nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu aynı istikamette seyir halinde olan tıra arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sürücü ile birlikte eşi Naile, çocukları Emin Can ve Mert, babası Mehmet Emin hayatlarını kaybettiler.

Kazadan dolayı olay yerine çok sayıda 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olan Emin Can Kılçık ve Murtaza Kılçık´ın baldızı Elif D. Karapınar Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Uzman çavuşun oğlu Emin Can ağır yaralı olduğundan dolayı hayati tehlike kaydıyla Konya´ya sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aslen Kozan´a bağlı Çamlarca Mahallesi´nden olan Kılçık ailesinin bu acısı yürekleri dağladı. Cenazeler karayolu ile Kozan´a getirildi. Karacaoğlan Mahallesi´nde bulunan baba evine getirilen cenazeler için burada helallik istendi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı törende gözyaşları adeta sele dönüştü. Kılçık ailesinin yakınları, sevenleri, dostları, arkadaşları yaşanan bu acı olay karşısında ayakta durmakta zorluk çektiler.

Karacaoğlan Mahallesi´ndeki törenin ardından cenazeler gözyaşları arasında, okunan dualarla Çamlarca Mahallesi´ne gönderildi.

Burada kılınacak cenaze namazının ardından 5 cenazede yan yana son yolculuklarına uğurlanacaklar..

/resimler/2019-1/18/1132286431907.jpg