Yusuf Bilgili göz dolduruyor

Yusuf Bilgili göz dolduruyor

İlçemiz Kozan’ ın Kozan’ da Ak Parti’ de aday adaylık yoluna çıkan ilk isim olarak çalışmalarına başlayan Av. Yusuf bilgili tüm hızıyla durmak yok yola devam diyor.

Aylardan bu yana tüm gayretiyle çalışmalarına ara vermeden devam eden Av. Yusuf bilgili aday adaylık yolunda çok yol kat etti. Her gitti yerde büyük bir ilgiyle karşılanan Av. Yusuf bilgili partisinin ve gelecek nesiller için yeni Türkiye yolunda yeni değişimlerin, yeni yüzlerin, yeni kadroların olması gerektiğini dile getiriyor. Çeşitli yerlerde ve çeşitli mekânlarda vatandaşın ilgi alakasından oldukça memnun Bilgili halkın sorunlarına cevap olabilmek için bütün bölgeyi tekrar tekrar geziyor. Halk Bilgili’ nin projelerini can kulağı ile dinleyip cevaplarını alıyor.

Bilgili; “Bölgede sorunların aşımı ve rahat bir gelecek için Ak Parti kadrolarının daha da güçlenmesi için mücadelemiz sürüyor. Yeni Türkiye yolunda her geçen gün biraz daha gelişerek kıymetli hemşerilerimizin sorunlarını nasıl çözebiliriz, onlara ve gelecek nesillere nasıl iyi bir imkân sunabiliriz diye her gün yeni projeler içerisine giriyoruz. Bizler projelerimizi büyük tutmalıyız ki halkımız ve onlardan sonra gelen genç nesiller rahat, yaşanabilir bir ortam içerisinde hayatlarını sürdürmeliler. Gençlerimizin bizler için önemi çok büyük. Daha önceki yıllarda Ak Parti kozan ilçe başkalığı yaptığım dönemlerde gençlerimiz gelecek 60 yılı planladılar. Onlar projelerini bir mektup halinde teker teker sundular. Kimileri Kozan’ da havalimanı kimleri Kozan’ ın tekrardan il olmuş haline metrobüsler tren hatları hızlı tren gibi, büyük iş merkezleri gibi. Gençlerimizin gelecekte umutları çok yüksek bu yüzden gelecek nesillere güzel bir ortam bırakmalıyız. Bu yüzden Adana hazır hedef 2023 solanıyla davamızın peşindeyiz” dedi.