YÜZLERCE KOZANLI ŞEHİT KUBİLAY PARKI'NDA İFTAR YAPTI

YÜZLERCE KOZANLI ŞEHİT KUBİLAY PARKI

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla yüzlerce Kozanlı vatandaşı, Şehit Mustafa Fehmi Kubilay Parkı'nda bir araya getirdi

İftar öncesinde yapılan konuşmalarla, barış, kardeşlik ve dostluğun önemi vurgulandı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yaptığı konuşmada, Ramazan ayının paylaşma ve birlik beraberlik ayı olduğunu belirterek, geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, yaptığı konuşmada, Kozan'a hizmetlerinin devam edeceğini belirtti. Başkan Karalar, Aksa gazdan bozulan yollar için normal şartlarda para aldıklarını ancak Kozan'a doğalgaz gelsin diye Aksa gazdan para talep etmediklerini vurguladı. Ayrıca, bütün yolların önümüzdeki kışa kadar tamamen bitirileceğinin sözünü verdi.

Yaşanan deprem felaketi hakkında da konuşan Başkan Karalar, Adana'da yaşanabilecek bir depreme karşı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti. Hazırlıkları yapan tek belediyenin Adana Büyükşehir Belediyesi olduğuna dikkat çeken Başkan Karalar, Kozan'ın medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir olduğunu ve bu şehre çok değer verdiklerini belirtti.

Seçimlerle ilgili de konuşan Başkan Karalar, artık kavgadan, küfürden ve hakaretten bıktıklarını söyledi. Ülkemizin dinginlik istediğini vurgulayan Başkan Karalar, bir değişikliğe ihtiyaç olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Kozanlılar hep birlikte iftar yaptılar.

 Okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan dua ile iftar programı sona erdi