Anahtar Kelimeler: Zahide Azgın güven tazeledi

Zahide Azgın güven tazeledi

Zahide Azgın güven tazeledi

Kozan Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri sonucunda, Zahide Azgın üyelerin güvenini alarak yeniden başkan seçildi.

Kozan Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri Anka Müzikhol’de gerçekleştirildi. Seçime, mevcut başkan Zahide Azgın ile birlikte İsmail Yıldırım girdi. Yapılan seçimler sonucunda Zahide Azgın, üyelerin desteğini alarak yeniden başkan seçildi. Toplamda 296 üyesi bulunan odada 254 kişi oy kullanırken Zahide Azgın 160, İsmail Yıldırım 84 oy aldı. 10 oy geçersiz sayıldı. Başkanlığı yeniden kazanan Zahide Azgın, üyelerin her daim yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

 Kozan Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri Anka Müzikhol’de gerçekleştirildi. Sabah saat 10.00’da başlayan seçimde divan kurulu oluşturulduktan sonra gerekli maddeler üyelerin oylarına sunuldu. Dilek ve temenni konuşmalarının ardından seçimlere geçildi.

Başkanlığı yeniden kazanan Zahide Azgın, uzun yıllardan bu yana odada başkanlık yaptığını, üyelerin her daim yanında olduğunu, üyelerin hiçbir zaman üzmedediğini belirtti. Girdiği her seçimden galibiyetle ayrıldığını ifade etti.

Kozan Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu.

Başkan: Zahide Azgın

Yönetim Kurulu Üyeleri:

Zafer Karaca,Ramazan Karaca, Emel Sağmen, Enver Yağyemez, Hakkı Yavuz ve Gülay İnci.

,