Haberi Sesli Oku

ZEYNEL ABİDİN KAYMAK’A SON VEDA

ZEYNEL ABİDİN KAYMAK’A SON VEDA

Kozan Belediyesi eski meclis üyesi ve Kozan Spor'un eski as başkanı Zeynel Abidin Kaymak, tedavi gördüğü Adana Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi gören Kaymak için cenaze töreni düzenlendi. Merhum Kaymak, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kozan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine; Adana eski milletvekili ve Kozan Belediyesi eski başkanı Musa Öztürk, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı, siyasi parti ilçe başkanları, aile yakınları, dostları, arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı.

Törene ayrıca İstanbul Libya Başkonsolosluğu da çelenk göndererek Kaymak Ailesi’ne taziyelerini iletti. 

Erciyes Medya Ailesi olarak, merhum Zeynel Abidin Kaymak’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

 

 



Anahtar Kelimeler: ZEYNEL ABİDİN KAYMAK’