Anahtar Kelimeler: Ziller çaldı

Ziller son kez çaldı

Ziller son kez çaldı

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı öğrencilerin 9 aylık eğitim performansının ardından karnelerini almalarıyla son buldu.

6 Eylül 2021 tarihinde başlayan 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 17 Haziran 2022 Cuma tarihi itibariyle sona erdi. Öğrenciler 3 aylık yaz tatiline girdiler. 30.476 öğrenci ile 1750 öğretmen eğitim öğretim yılını tamamladı. Öğrenciler eğitim yılının karşılığı olan karnelerini aldılar.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş ve şube müdürleri öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldular. Kaymakam Şafak Gürçam, Dede Mehmet Akçalı İlkokulu İle Ahmet Cevdet Çamurdan İlköğretim Okulu’nda öğrencilerin karnelerini dağıttı. Gürçam, öğrencilerle yakından ilgilenirken karne notlarını da tek tek kontrol etti. Ailelere de kırık notları olan öğrencilere kötü davranmayın temennisinde bulunan Kaymakam Şafak Gürçam, çocuklara da yaz tatili boyunca sadece oyun değil, çok kitap okumalarını tavsiye etti.

Birinci sınıflara, anasınıfına ve 8. sınıflara karnelerini dağıtan Kaymakam Şafak Gürçam; "2021-2022 eğitim ve öğretim yılını Kozan 'da sorunsuz bir şekilde tamamladık. Başta, öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimiz ve velilerimiz yoğun bir eğitim sezonu geçirdiler. Güzel bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum. 2 okulumuza giderek çocuklarımızın karne heyecanlarına ortak olduk. Onların yüzündeki mutluluğu görmek bizlere gerçekten çok iyi geldi. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, bütün öğretmenlerimize ve idarecilerimize iyi bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.