Ziraat  Odası’ndan deprem bölgesine yardım

Ziraat  Odası’ndan deprem bölgesine yardım

Deprem bölgesindeki depremzedelere Türkiye'de dört bir tarafından yardımlar gidiyor. Kozan Ziraat Odası’da muhtar ve çiftçileri organize ederek 4 araçlık yardım kolilerini deprem bölgesine gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremin ardından yüz binlerce insan mağdur oldu. İnsani ihtiyaçlarının karşılanması için Türkiye'nin dört bir tarafından tırlar dolusu yardımlar deprem bölgesine gönderiliyor.

Kozan Ziraat Odası Başkanı Yüksel Şahbazoğlu’da hem üyelerini hem de muhtarları organize ederek panelvan ve pikaplardan oluşan 4 araçlık insani yardım malzemelerini deprem bölgesine gönderdi. Kozan Ziraat Odası önünde toplanan çocuk bezi, su, çocuk maması, battaniye… gibi insani yaşam malzemeleri pikap ve panelvan araçlara yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

Başkan Yüksel Şahbazoğlu; "Deprem hepimizi derinden üzdü. Türk milleti böyle günlerde bir olmayı çok iyi bilir. Odamız olarak da naçizane bir şeyler yapmak istedik. Çoğunluğu çiftçilerden oluşan üyelerimizle muhtarlarımız ile birlikte organizeri bir şekilde çalışarak vatandaşlarımızdan topladığımız insani yardım malzemelerini deprem bölgesine gönderdik. Allah'ım orada bulunan bütün insanlara yardım etsin" ifadelerini kullandı.