HÜSEYİN ERCİYES


Başhekim Bozkurt ne yapıyor?

Kozan Devlet Hastanesi eski günlerine geri mi dönüyor. Öyle günler ve dönemler oldu ki !!!


Kozan Devlet Hastanesi eski günlerine geri mi dönüyor.

Öyle  günler ve dönemler oldu ki !!!

Mesaiye Kozan Devlet Hastanesi ile başlayıp , mesaiyi Kozan Devlet Hastanesi ile kapattığımız sayısızca günlerimiz olmuştur.

Gündem oluşturan en önemli konu , o günlerde idarecilerin , personellere uyguladığı mobing konularından oluşurdu.

İdareciler gelir geçer lakin konular hemen hemen hiç bitmezdi. 

Mevcut başhekim Ahmet Çağlar Bozkurt ile başlayan , bahar havası hastane başta olmak üzere ilçenin genelinde hissedilmişti. 

Giden doktorlar , tekrar Kozan Devlet Hastanesine dönmüş, Kozan Devlet Hastanesinde işler tıkır tıkır işler hale gelmişti.

Lakin, son zamanlarda bahar havasının ortadan kalktığını, başhekim beyin kişisel hırslarına yenildiği söylemleri bizlerinde ilgisini çeker hale geldi.

Bakın, acil serviste çalışan 35 yıllık devlet memurunun, maske kutusunun yerini değiştirmesinden dolayı, başhekimin havalara uçtuğu, personelin görev yerini değiştirdiği , hatta bununla da yetinmeyip memuru İmamoğlu ilçesine geçici görev ile gönderdiği, bunlarla da yetinmeyip rapor alan personelin raporunun iptal edildiği, personele mobing uyguladığı iddiaları ilçeyi sardı. Sadece buda değil, doğrusu Sayın başhekimin odasından personel kovduğu vs. 

Bu ve bu tip söylemler kulağımızı tırmalıyor. 

Oysa, başhekimin insani duyguları yüksek, halk ile iyi ilişkiler kurabilen ve hastaneyi eski günlerinden kurtaran isim olarak görmüştük. 

Şayet konuşulanlar, anlatılanlar doğru ise, Sayın Başhekim Bey bir yerlerde bir şeyleri eksik yapıyorsunuz.

 

Konuşmak değil, konuştuğunun arkasında durabilmek önemli .

Konuşmak değil, konuştuğunun arkasında durabilmek adına mikrofonu eline alıp ağzının  dolusu ile konuşmak kadar, söylediklerinin arkasında durmakta ayrı bir marifet bence. Ekranlarda belediye başkanını tehdit edip, bol keseden atıp tutan arkadaş, "açıkla yoksa ben 1 hafta içinde açıklarım" demesinin üzerinden  2 hafta geçti. 1 hafta bize göre doldu. Ama ciğerci arkadaşa dolmamış galiba..

Kamuoyunun aklı ile dalga geçmekse gayeniz, kusura bakmayın olmaz.