Özcan ALADAĞ


BİRİLERİ TÜRK TELEKOMU UYARSIN

Türk Telekom’un müşteri hizmetleri insanların cep telefonlarını otomatik kayda alarak sürekli aramayı marifet sanma noktasına getirmesi herkesi rahatsız etmeye başladı.


Türk Telekom’un müşteri hizmetleri insanların cep telefonlarını otomatik kayda alarak sürekli aramayı marifet sanma noktasına getirmesi herkesi rahatsız etmeye başladı.

Artık kim uyarır bilemem ama birileri çıkıp Türk Telekom’u uyarsın. CEO’su mu uyarır? Yoksa sahipleri mi? Departman sorumluları mı bilemem ama günde 3 kez, 5 kez bir insan aranarak rahatsız edilmez.

‘Kampanyamız var’ diyerek daha insanların taahhütleri bitmeden sürekli aranmak hiç hoş olmuyor.

Müşteri bulmada ve kampanyalarını yenilemede gösterdikleri hızlılığı keşke arızaları gidermede, sorunları çözmede göstermiş olsa Türk Telekom…

4440375 nolu hattan günde 3 kez aranmaz bir insan. İllaki hakaret duymaları mı gerekiyor operatörlerdeki kişilerin. Onların kabahati yok elbette. Ara diyorlar, onlar da arıyorlar!

Kişinin rızası olmadan bu tür hatlardan, 0 850’li hatlardan gün boyu aranıp insanlar resmen taciz ediliyor. Sözde bu tür aramalar yasaklanmıştı!

Lakin insanların telefon numaralarını sanırım birileri bir şekilde bu tür kuruluşlara ulaştırıyor. Bakanlık yetkilileri bu konuya ciddi eğileceklerini belirtip bu konuda yasaklama da getirmişti…

Sözde tabi ki…

Türk Telekom ve diğer operatörlerin bu tür insanları taciz etme noktasına getirdikleri uygulamalara kim son verecek ise versin diyorum…

X

GİZERLER OTOMOTİVİN CÖMERTLİĞİ TUTMUŞ

Ekonomik sıkıntının hat safhaya ulaştığı şu günlerde Adana Büyükşehir Belediyesi’ne Gizerler Otomotiv, 4 adet aracı hibe olarak bağışlamış!

Takdire şayan bir davranış…

Otomobil fiyatlarının kaç liraya tekabül ettiğini bilmiyorum ama alınan meclis kararına göre 4 adet aracın neler olduğunu biliyorum.

1 adet 2023 model Ford Tourneo Courier Deluxe dizel, 2023 model 2 adet Ford Transit çift kabin ve 1 adet 2019 model Ford kamyonu hibe etmiş Gizerler…

Daha önce böyle bağışları oldu mu Gizerler’in bilmiyorum ama Büyükşehir Belediyesine yapılan bu bağışın durup dururken nasıl bir karar alınarak yapıldığını da merak ediyorum.

Meclisten geçip belediyenin makine ikmal şubesinin envanterine kayıt edilen araçların hibesine ait oylamada Cumhur İttifakı sanırım oylarını evet yönünde kullanmamış. Çünkü oylama oy çokluğu ile geçmiş!

Ne diyelim, hayırlı ve uğurlu olsun Adana Büyükşehir Belediyesi’ne!